среда, 18 мая 2016 г.

ОБЛАСНИЙ ОГЛЯД-КОНКУРС ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ



12 травня 2016 року у Славутському районному будинку культури під гаслом «У рідному краї і серце співає» проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів за підтримки Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницького обласного центром науково-технічної творчості учнівської молоді.
12 травня 2016 року у Славутському районному будинку культури під гаслом «У рідному краї і серце співає» проведено обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів за підтримки Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницького обласного центром науково-технічної творчості учнівської молоді. У заході взяли участь Б.П. Маршук, голова райдержадміністрації, П.П. Притуляк, заступник голови райдержадміністрації, О.Ф. Попик, проректор Хмельницького обласного інститута післядипломної педагогічної освіти та Д.В. Бойчак, начальник відділу освіти, молоді та спорту. Захід розпочався з перегляду виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На якій було представлено 5 робот наших учнів, які займаються у гуртках декоративно-ужиткового мистецтва "Композиція" та "Умілі ручки".
Концертна програма нараховувала 20 номерів різних жанрів. Оцінювали наших учасників журі з Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Гончарук Г.М., директор центру, Кірпота І.А, завідувач навчально-методичного відділу художньо-естетичного виховання школярів та методисти відділу Митко О.М., Пасічник О.А., Барабаш В.П.
Гідно представив  навчальний заклад наш  хореографічний колектив «Чарівний світанок» танцем «Вогонь чекання» (керівник Бондар І.В.), та заслужив схвальних відгуків від членів журі та керівництва району.

Комментариев нет:

Отправить комментарий