суббота, 14 мая 2016 г.

“Тобі, Україно, пісні солов’їні і мрії дитячі – тобі!”



Під таким гаслом 21 березня 2016 року в будинку культури в с. Крупець відбувся звітний концерт творчих колективів загальноосвітніх та позашкільного навчальних закладів району.

На святі були присутні Притуляк Петро Петрович, заступник голови Славутської районної державної адміністрації, Бойчак Дмитро Володимирович, начальник відділу освіти райдержадміністрації, Зубова Жанна Олександрівна, виконуюча обов’язки завідувача районного методичного кабінету та методисти Рогальська Лариса Михайлівна, Рудик Світлана Петрівна та Ткачук Василь Іванович.
На розгляд журі були представлені 58 номерів вокального, хореографічного, інструментального, фольклорного та літературно-мистецького жанрів
Достойно себе представили наші творчо-обдаровані діти, які займаються в хореографічному колективі «Чарівний світанок» з народним стилізованим танцем «Вогонь чекання».

Щирих оплесків заслужила учениця 8 класу, Нікітчук Дарина, декламуванням вірша «Чуєш, ти чекай мене».
Даний захід був пронизаний національно-патріотичною ідеєю, який сприяв єднанню всіх учасників та прагнення миру на рідній українській землі.
По завершенню концерту до учасників та глядачів зі словами вдячності звернувся Бойчак Д.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА подякував за гарну підготовку до звітного концерту та побажав талановитим учасникам невпинного руху вперед, гарних результатів на обласному рівні.
Педагог-організатор Бондар І.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий