понедельник, 19 февраля 2018 г.

9 лютого 2018 року - День безпеки в Інтернеті




Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаною мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.

Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої і більш безпечної онлайн-спільноти. Вона служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

В 2018 році День безпеки в Інтернеті припадає на 9 лютого. В Полянському НВК в цей день було проведено заходи з метою поглиблення знань про безпечний Інтернет.

Директор навчального закладу, Росоха С.М., провів для учнів 5 – 9 класів інформаційну бесіду «Неприємності в мережі Інтернет», де наголошувалося на позитивному та корисному використанні інформаційних технологій. Учні визначали шляхи попередження негативного впливу роботи в Інтернеті, ознайомилися з інформацією щодо безпечного використання сайтів для підлітків.

Членами учнівського об'еднання "Максимум" на чолі з педагогом-організатором, Бондар І.В., було оформлено стенд "Користуйся Інтернетом безпечно!"

Класоводи провели години спілкування з учнями на тему: "Інтернет – користь чи прихована небезпека". Визначили позитивний і негативний вплив Інтернету на підлітків, а також пригадали пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».

Комментариев нет:

Отправить комментарий