среда, 15 февраля 2017 г.

Виховний захід"Кохання вогонь і лід, поезія і проза"





«Кохання – одне з піднесених , шляхетних і прекрасних почуттів ! Без нього наше життя неможливе!» В цих словах була закладена суть виховних заходів , що відбулися в День Святого Валентина в Полянському НВК
14 лютого 2016 року в навчальному закладі відбувся захід «Кохання - вогонь і лід, поезія і проза!", присвячений Дню Святого Валентина. Підготували та провели цей захід педагог-організатор та члени учнівського обєднання "Максимум" разом з учнями6-го класу.
Мета цього заходу познайомити учнів з історіями кохання видатних особистостей, зі зразками інтимної лірики;прищеплювати інтерес до поезії, розвивати любов до мистецтва слова; показати учням красу та складність людських почуттів; виховувати вміння розуміти та поважати почуття свої та інших людей, здатність співпереживати; відповідальність перед собою та людьми за свої вчинки.
В усі часи в різних країнах люди різного віку писали вірші та складали пісні про кохання. Кожен по-своєму про це говорив – у залежності від епохи, рівня освіти та виховання. Тому на заході у романтичній атмосфері прозвучали вірші Лесі Українки, І. Франка, М. Рильського, В. Сосюри, Л.Костенко, В.Симоненка, а також пісні про кохання сучасних композиторів у виконанні учнів 5 та 6 класів.
За допомогою чарівної поезії учні показали, яким різнобічним може бути кохання. Жодне інше людське почуття не здатне так надихати людину на створення прекрасних речей. І не важливо, в якому столітті чи в якій країні ти проживаєш, адже кожен підвладний коханню.
Музичний супровід концертної програми повністю відповідав тематиці заходу.
Тож, бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!









Комментариев нет:

Отправить комментарий