пятница, 24 февраля 2017 г.

Обласний конкурс-огляд художньої самодіяльності


23 лютого в Славутському районному будинку культури відбувся огляду-конкурсу художної самодіяльності Славутського району, організованого Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

 Традиційно огляд-конкурс розпочався з перегляду виставок робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На виставці було представлено роботи наших дітей, які займаються у гуртку декоративно-ужиткового мистецтва "Витинанка" ("Закохані", "Нічка", "Півник", "Рожеві айстри", "Дівчина-берегиня"). 
А також поробки учнів, виготовлені на уроках технології: ляльки-травниці, батік "Барви України" (вчитель Бондарчук І.М.) та трудового навчання "Лялька-мотанка" (вчитель Павельчук Л.Б.)
 З гідністю представили хоеографію наші діти, що займаються в колективі "Чарвний світанок" (керівник Бондар І.В.) Діти виконали український стилізований танець "Василина"). Глядачі активно підтримували виступ наших юних артистів.



 По завершенню концерту до учасників та глядачів звернувся директор Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Григорій Макарович Гончарук ,який відмітив зростання рівня виконавської майстерності учасників, зокрема в хореографічному мистецтві та подякував за організацію проведення заходу, гідні виступи виконавців та колективів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий