среда, 30 декабря 2015 г.

Новий рік у ДНЗ "БДЖІЛКА"

Зима... Скоро Новий рік. це пора веселощів та подарунків, пора новорічних свят, час, коли здійснюються усі заповітні мрії та бажання.
Напевно, кожен любить Новий рік, а особливо найменші. 24 грудня - наші малята, вихованці дитячого садка «Бджілка», святкували «Новий рік».

Атмосфера ранку була надзвичайно цікава та весела. Діти одягнулися у гарні та святкові костюми: дівчатка - «сніжинки», а хлоп’ята - «гномики». Розважальну програму вели одинадцятикласниці, Денисенко Наталья («Петрушка») та Сухомяс Юлія («Нічка). Діти співали, танцювали, читали вірші. Надзвичайно вразило те, з яким задоволенням батьки йшли на свято, щоб подивитись на своїх дітей.. Батьки вклали у підготовку новорічних костюмів частинку своєї душі.
Ну а як же без Снігуроньки, її чудово зіграла Кордиш Валентина Миколаївна та Діда Мороза, яким став Коба Олександр. Усі, без винятку, були раді таким бажаним гостям. Крім того ніхто не залишився без подарунка. 


Особливу подяку ми хочемо виразити нашим спонсорам, що купували подарунки для всіх дітей Полянського НВК, зокрема АГРО «Горинь», АКРІГ «Агро» та батькам, що витратили не менше часу для пошиття костюмів для своїх дітей. Усі були неймовірно раді і отримували виключно позитивні емоції, а особливо діти, для яких це свято, мабуть, одне з найочікуваніших.

Комментариев нет:

Отправить комментарий